Wie zijn wij?

NIEUWEBAAN.NL is een full-service arbeidsbemiddelingsbureau. Wij geloven niet meer in het traditionele solliciteren en ook niet in de traditionele werving & selectie keten. Op een innovatieve manier, snel en efficiënt inspelen op de behoefte van de opdrachtgever is dan ook onze drijfveer. 

Het fundament van NIEUWEBAAN.NL vinden we terug in onze vacatureportal, echter is NIEUWEBAAN.NL meer dan zomaar de zoveelste vacaturesite. NIEUWEBAAN.NL is een totaalaanbieder voor arbeidsbemiddeling, hierbij kunnen we opdrachtgevers compleet ontzorgen in hun zoektocht naar nieuw personeel en dit in iedere gewenste vorm. We bieden verschillende pakketten aan voor het werven en selecteren van de juiste kandidaat. Deze kandidaat kan vervolgens op basis van detachering of payrolling snel bij u aan de slag. Indien gewenst kunnen we ook volledige loonadministratie verzorgen. Vanzelfsprekend bieden we deze diensten tegen zeer concurrerende en transparante prijzen aan.

De tijd dat er een vacature geplaatst kon worden in een (regionaal) dagblad waarbij vervolgens de kandidaten binnen stroomde is voorbij. De contactmethodieken met kandidaten zijn enorm versnipperd, daarentegen is de juiste kandidaat wel beter te vinden. Als je maar weet waar je moet zoeken!

We maken veel gebruik van online (social) media waarbij we een groot bereik hebben. Door samen te werken met verschillende partners kunnen we verschillende labels inzetten en hebben we ook meerdere kanalen van waaruit we potentiele kandidaten kunnen benaderen. En die persoonlijke benadering maakt, volgens ons,  uiteindelijk het verschil. Wij benaderen iedere kandidaat persoonlijk, nodigen ze uit voor een gesprek en proberen ieders  persoonlijke drijfveren en wensen te ontdekken. Wij schuiven niet zomaar CV’s door, maar leren achter ieder CV de persoon kennen. Door deze aanpak zijn we in staat beter in te spelen op de behoefte van de klant  en mede door het aanbieden van motivatievideo’s kunnen we de opdrachtgever helpen een snelle selectie te maken.