Werving & Selectie

Bij NIEUWEBAAN.NL houden we van een efficiënte en transparante aanpak. Wij geloven dat we op deze manier het snelst de match kunnen maken tussen kandidaten en opdrachtgevers. Om deze match goed te kunnen maken is het noodzakelijk om zowel de opdrachtgever (organisatie) als de kandidaten persoonlijk te leren kennen. Dit kan door een uitgebreid profiel aan te maken op onze vacature portal waardoor opdrachtgevers en kandidaten elkaar online kunnen leren kennen zonder onze tussenkomst.

Bij een Werving & Selectie procedure gaan we een stap verder. We gaan persoonlijk langs bij een opdrachtgever om het bedrijf en de mensen te leren kennen. Vervolgens gaan we op zoek naar kandidaten die qua hardskills passen bij de vacature. Deze potentiele kandidaten worden  vervolgens altijd eerst door ons uitgenodigd voor een gesprek waarin we proberen ieders  persoonlijke drijfveren en wensen te ontdekken. Op deze manier leren we ook de softskills van een kandidaat kennen en kunnen we beoordelen of hij of zij zou kunnen passen bij de opdrachtgever. Dit alles met een doel:

Snel een kwalitatieve match vinden!


  • Presenteer jezelf

    Voor zowel kandidaten als opdrachtgevers, is het van belang om jezelf goed te presenteren zodat je gevonden wordt.

  • Werving & Selectie

    Het vinden van de juiste kandidaat (of vacature) kan ontzettend tijdrovend zijn. Onze specialisten staan elke dag voor u klaar.

  • Plaats uw vacatures nu een maand gratis!

    Maak kennis met de nieuwste vacature portal van Nederland. Nu een maand lang gratis zichtbaar op Nieuwebaan.nl.