OSS | “Vooral in deze drukke en hectische tijd doen zorgmedewerkers ongelofelijk goed werk. Daarom wilden wij als ondernemers op ‘ons’ bedrijventerrein de medewerkers van de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) in het zonnetje zetten.” Initiatiefnemer Gaby Coolen – Van Loosbroek (Nieuwebaan.nl) overhandigde donderdagochtend samen met andere ondernemers 40 ontspanningspakketten.

Coolen – Van Loosbroek: “We rijden iedere dag langs de ambulancepost en regelmatig zien we de ambulances gaan en weer terugkeren. Ze verrichten zo’n belangrijk werk. Na onderzoek zijn we erachter gekomen dat er ongeveer zo’n 40 mensen werkzaam zijn op de vestiging. Om ze een hart onder de riem te steken en te bedanken, wilden we ze iets aanbieden met als boodschap ‘jullie zorgen goed voor ons, zorg ook goed voor jezelf. Met elkaar voor elkaar.” Meerdere bedrijven sloten zich aan bij het initiatief. Ondernemers op het bedrijventerrein in Oss-Zuid, maar ook Spahuys-ondernemer Wendy Vogels droeg haar steentje bij. Het resulteerde in ‘een thuis wellness pakket’. “Het is mooi dat er zoveel enthousiasme ontstond bij ondernemers. Samen kunnen we zo iets terug doen voor de zorgmedewerkers.”
De andere aangesloten bedrijven zijn Haros Meubelen, Inforit, Kampert Nauta, PBS, Ploegam, Procab, Skibaan Alpine World, Wassink Autogroep, Weekblad Regio Oss en Dierenopvang Maasland.

Dankbaar
Thea van de Rijdt, teammanager Regionale Ambulance Voorziening (RAV) Brabant Midden-West-Noord, nam samen met een aantal verraste collega’s de pakketten in ontvangst. “We zijn jullie hartstikke dankbaar. Dit gebaar is iets positiefs in een bijzondere tijd. We vinden het fijn dat ons werk wordt gewaardeerd door jullie.”