De leukste commerciële vacatures in Brabant

Op zoek naar leuke commerciële vacatures in Brabant? Wij hebben regelmatig vacatures voor commercieel medewerkers buitendienst en binnendienst bij verschillende bedrijven, zowel klein als groot. Ben jij communicatief sterk, servicegericht en heb je commercieel talent? Dan kun je kiezen uit heel veel verschillende commerciële vacatures in Brabant. We hebben regelmatig vacatures voor de volgende functies beschikbaar:

  • Vacature commercieel directeur: eindverantwoordelijke voor alle commerciële afdelingen
  • Buitendienst vacatures: bezoek klanten en onderhoud relaties
  • Vacature accountmanager: beheer een aantal klanten van je bedrijf en denk met ze mee
  • Sales vacatures voor de verkooptalenten
  • Vacature sales manager: geef leiding aan een team van verkopers
  • Hoofd verkoop binnendienst: geef leiding aan een team binnendienstmedewerkers
  • Hoofd verkoop buitendienst: geef leiding aan een team buitendienstmedewerkers
  • Commercieel manager voor de commerciële talenten die leiding willen geven
  • Sales & Marketing manager: combineer verkoop en communicatie
  • Key account manager: houd contact met de belangrijkste klanten van je werkgever

Je ziet dat het functies op alle niveaus zijn. Met het nodige commercieel talent vind je snel een goede baan in de commercie of sales en kun je snel doorstromen naar een andere functie in de commerciële richting. Kijk snel in het overzicht of jouw droombaan al bij onze vacatures staat.

Bel: 085 8771757 Contactformulier

Reageren op vacatures van Nieuwebaan

Commerciële vacature kandidate

Wanneer je een vacature voor commercieel medewerker ziet waar je in geïnteresseerd bent, dan kun je uiteraard contact opnemen met de medewerker van Nieuwebaan.nl die bij de vacature vermeld staat. Zij weet meer over het bedrijf en over de functie en kan je meer informatie geven over de vacature. Weet je zeker dat dit de ideale baan voor jou is? Dan kun je ook meteen solliciteren met het online sollicitatieformulier waarmee je een motivatiebrief en c.v. kunt uploaden.

Vaste baan of detachering als commercieel medewerker?

Veel van onze vacatures als commercieel medewerker in de regio Brabant zijn vaste banen. Soms zijn werkgevers op zoek naar een tijdelijk medewerker. Dan kunnen we je detacheren bij die werkgever. Jullie kunnen dan ook van beide kanten kijken of het bevalt. Nieuwebaan.nl is gevestigd in Oss en richt zich met name op bedrijven en vacatures in de regio van Den Bosch, Heesch, Nuland, Oss, Schijndel, Uden, Veghel en Venlo.


Onze
vakgebieden

Deze kandidaten zijn je voor gegaan

Sinds januari ben ik begonnen in een productiebedrijf te Oss. Een hele fijne werkgever en ook een aangenaam team om me heen. En dat vind ik belangrijk want plezier staat bij mij voorop. Nieuwebaan.nl heeft mee in het hele traject super geholpen en ik ben ze daar enorm dankbaar voor!

Erik Zweerink

Productie medewerker

Ik werd meteen uitgenodigd en er werd echt naar me geluisterd. Ik had de keuze uit diverse werkgevers en dit vond ik enorm fijn. Ik had keuze en ben uiteindelijk terecht gekomen bij een geweldige werkgever waar ik het enorm naar mijn zin heb. Ik werk er nu 7 maanden en ik hoop er nog lang te blijven. Top job Nieuwebaan.nl!!!

ELISE MANSVELD

Logistiek medewerker

Wij zijn sinds oktober werkzaam via Nieuwebaan.nl in de housekeeping. Na een heel leuk gesprek met Esmie zijn wij helemaal enthousiast geworden van dit werk! Nu, een maand verder gaan wij met plezier naar ons werk. Allemaal door de goede hulp, adviezen en plezier van Nieuwebaan.nl.

ANSENETTE, HANNEKE EN NIA

Housekeeping

Via Nieuwebaan.nl ben ik bij mijn huidige werkgever terechtgekomen. Zij weten een lans te breken voor mensen zoals ik, die nog Nederlands aan het leren zijn. De werkwijze van Nieuwebaan.nl is pragmatisch en duidelijk, na een zoomcall en twee digitale meetings met de werkgever kon ik komen werken. Nieuwebaan.nl heeft oog voor opleidingsniveau, skills en achtergrond.

DOREL MOISE

Technical engineer

Wij werken voor toonaangevende bedrijven uit de regio Oss en omgeving! 

Ons klanten bestaan uit aantrekkelijke werkgevers met prettige werkomstandigheden en goede doorgroeimogelijkheden. Ontdek het zelf en kom met ons in contact!  

A title

Image Box text

Wij begeleiden jou zorgvuldig naar je nieuwe uitdaging!

Onze opdrachtgevers willen graag met je in gesprek.
Leuke banen met doorgroeimogelijkheden!

Solliciteer direct!