Hét detacheringsbureau in Oss en omgeving: Nieuwebaan.nl

Zoek je een detacheringsbureau in Oss en omgeving waar persoonlijke aandacht een hele belangrijke kernwaarde is? Bij Nieuwebaan.nl staan we altijd voor je klaar. We zijn een kwalitatief hoogstaand detacheringsburo in de regio. Ons enthousiaste team zet dagelijks alles op alles om zowel werkgevers als werknemers te ontzorgen. Hoe we dit doen? Door je behoeften op de arbeidsmarkt van A tot Z te verzorgen. Hiervoor maken we gebruik van alle innovatieve mogelijkheden die online media en software te bieden hebben. Passie, groei en co-creatie staan bij ons centraal. Waarmee mogen we jou van dienst zijn?

Bel: 085 8771757 Contactformulier

Werkwijze van ons detacheringsbureau in Oss en omgeving

Stel, je wilt als werkgever graag je team versterken zonder iemand direct aan te nemen. Dan bieden we jou de ideale oplossing. Via onze detacheringsservice hebben we snel de geschikte kandidaat voor je en samen spreken we vervolgens een vaste inzetperiode af. De kandidaten komen regelmatig uit de database van ons detacheringsburo en zijn zowel fulltime als parttime inzetbaar. Zit de geschikte kandidaat niet in onze database? Geen zorgen. Dan vinden we hem of haar toch via ons recruitmentteam. Eenmaal de kandidaat gevonden, komt hij of zij in dienst bij Nieuwebaan.nl. Dit zorgt ervoor dat jij als onze opdrachtgever maximaal flexibel blijft. Mocht je na de afgesproken werkperiode de betreffende kandidaat zelf in dienst willen nemen dan behoort dat uiteraard ook tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op als je hier meer over wilt weten.

Recruitment via Nieuwebaan.nl

Wernemer detacheringsbureau Nieuwe Baan

Ook voor recruitment kun je zorgeloos op de expertise van Nieuwebaan.nl vertrouwen. Bijvoorbeeld als het je als werkgever aan de tijd ontbreekt om zelf de juiste medewerkers te vinden voor je onderneming. Ook als je niet zo goed weet waar je moet beginnen staan we voor je klaar. We zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste vakkrachten in diverse sectoren. Denk hierbij aan de logistiek, de bouw, de productie en de horeca. Onze recruiters zijn allen zeer ervaren en weten feilloos de weg te vinden binnen de sector waarin jouw bedrijf actief is. Met behulp van technologische ontwikkelingen in de vorm van geavanceerde online software lukt het ons om snel de juiste mensen te benaderen. Dit begint vanzelfsprekend met de behoefte die jij als onze opdrachtgever hebt. Door middel van co-creatie stellen we samen de doelen vast en werken we intensief samen voor het beste eindresultaat.

We staan voor je klaar in Noord-Brabant en Gelderland

Nieuwebaan.nl is een betaalbaar detacheringsbureau uit Oss en in de hele omgeving bieden we aantrekkelijke tarieven voor onze services. Zo hebben we al veel opdrachtgevers tevreden mogen maken in onder andere:

 • Den Bosch
 • Heesch
 • Kaatsheuvel
 • Nieuwkuijk
 • Nuland
 • Rosmalen
 • Sprang-Capelle
 • Uden
 • Veghel
 • Vlijmen
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg

Maar behalve in Brabant staan we ook in de Gelderse provincie voor je klaar, waaronder in Nijmegen en de regio van de Bommelerwaard. Kortom, graag tot ziens bij Nieuwebaan.nl


Onze
vakgebieden

Deze kandidaten zijn je voor gegaan

Sinds januari ben ik begonnen in een productiebedrijf te Oss. Een hele fijne werkgever en ook een aangenaam team om me heen. En dat vind ik belangrijk want plezier staat bij mij voorop. Nieuwebaan.nl heeft mee in het hele traject super geholpen en ik ben ze daar enorm dankbaar voor!

Erik Zweerink

Productie medewerker

Ik werd meteen uitgenodigd en er werd echt naar me geluisterd. Ik had de keuze uit diverse werkgevers en dit vond ik enorm fijn. Ik had keuze en ben uiteindelijk terecht gekomen bij een geweldige werkgever waar ik het enorm naar mijn zin heb. Ik werk er nu 7 maanden en ik hoop er nog lang te blijven. Top job Nieuwebaan.nl!!!

ELISE MANSVELD

Logistiek medewerker

Wij zijn sinds oktober werkzaam via Nieuwebaan.nl in de housekeeping. Na een heel leuk gesprek met Esmie zijn wij helemaal enthousiast geworden van dit werk! Nu, een maand verder gaan wij met plezier naar ons werk. Allemaal door de goede hulp, adviezen en plezier van Nieuwebaan.nl.

ANSENETTE, HANNEKE EN NIA

Housekeeping

Via Nieuwebaan.nl ben ik bij mijn huidige werkgever terechtgekomen. Zij weten een lans te breken voor mensen zoals ik, die nog Nederlands aan het leren zijn. De werkwijze van Nieuwebaan.nl is pragmatisch en duidelijk, na een zoomcall en twee digitale meetings met de werkgever kon ik komen werken. Nieuwebaan.nl heeft oog voor opleidingsniveau, skills en achtergrond.

DOREL MOISE

Technical engineer

Wij werken voor toonaangevende bedrijven uit de regio Oss en omgeving! 

Ons klanten bestaan uit aantrekkelijke werkgevers met prettige werkomstandigheden en goede doorgroeimogelijkheden. Ontdek het zelf en kom met ons in contact!  

A title

Image Box text

Wij begeleiden jou zorgvuldig naar je nieuwe uitdaging!

Onze opdrachtgevers willen graag met je in gesprek.
Leuke banen met doorgroeimogelijkheden!

Solliciteer direct!