Flexibiliteit & vrijheid

Contact
[sc name=”divider” ]

Voordelig flex uitzendbureau in de regio Oss met scherpe tarieven

Zoek je een flex uitzendbureau in de regio Oss dat betaalbaar is en waar persoonlijke aandacht centraal staat? Bij Nieuwebaan.nl ben je hiervoor aan het juiste adres. Elke dag zetten onze enthousiaste en kundige medewerkers alles op alles om werkgevers en werknemers in hun behoeften op de arbeidsmarkt te ontzorgen. Hierbij maken we gebruik van alle innovaties op het gebied van online media en software. Dit zorgt ervoor dat je bij ons verzekerd bent van optimale snelheid, kwaliteit en veiligheid in dienstverlening. Is dat nu niet precies waar je naar op zoek bent?

Bel: 085 8771757 Contactformulier

Flex uitzendbureau in de regio Oss voor werkgevers

Nieuwebaan.nl is gespecialiseerd in diverse diensten waardoor je bij ons altijd de service vindt waar je naar op zoek bent. Zo kun je een beroep op onze expertise doen voor recruitment bijvoorbeeld, wanneer het je als werkgever ontbreekt aan tijd om zelf naar kandidaten op zoek te gaan. Als betaalbaar flex uitzendburo in de regio verzorgen we dit gehele traject. Dit doen we in tal van sectoren, waaronder de bouw, de productie de logistiek en de horeca. Ditzelfde geldt voor onze detacheringsservices. Ook hierin zijn we gespecialiseerd binnen de meest uiteenlopende sectoren. Veel van onze opdrachtgevers kiezen voor detachering wanneer ze op korte termijn een collega nodig hebben, maar hem of haar nog niet meteen in dienst willen nemen. Bij Nieuwebaan.nl zorgen we ervoor dat we zo snel mogelijk de juiste kandidaat voor je vinden en spreken daarbij een vaste werkperiode af. Mocht je na deze werkperiode de kandidaat alsnog zelf in dienst willen nemen dan is dat uiteraard mogelijk.

Diverse vacatures voor werkzoekenden

Flexwerker van uitzendbureau Nieuwe Baan

Ben je op zoek naar werk in de provincie Brabant of Gelderland? Op de site van Nieuwebaan.nl vind je diverse vacatures in tal van sectoren en functies. Zo hebben we doorlopend vacatures voor de functie op kantoor van administratief medewerker, commercieel medewerker en binnendienst medewerker, maar ook voor functies op de werkvloer waaronder magazijnmedewerker, productiemedewerker en grondwerker. Onze werkwijze als flex uitzendburo in de regio kent een persoonlijke aanpak waarbij we samen op zoek gaan naar werk waar jij gelukkig van wordt. Solliciteren is niet eenvoudig en dat is dan ook precies waar we je graag bij van dienst willen zijn. Tijdens onze kennismaking richting we ons niet zozeer op je CV maar des te meer op wie je bent en wat je drijfveren zijn. Ook richten we ons op je talenten zodat we je het beste kunnen helpen. Op basis van onze kennismaking maken we een voorstelprofiel van je op dat we bij geschiktheid doorsturen naar potentiële opdrachtgevers.

WAB per 1 januari 2020

Sinds 1 januari 2020 is de WAB van kracht. WAB staat voor Wet Arbeidsmarkt in Balans en kan als vervanging gezien worden van de Wet Werk en Zekerheid. De reden voor het invoeren van deze nieuwe wet? Het voor werkgevers aantrekkelijker maken om flex medewerkers in vaste dienst te nemen. Tegelijkertijd blijft flexwerk uiteraard wel mogelijk. Het resultaat is dat flex werken iets minder flex wordt en vast iets minder vast. Onze medewerkers kunnen je hier alles over vertellen.

Samenbrengen van werkgevers en werkzoekenden in de regio

Nieuwebaan.nl is een voordelig flex uitzendbureau in de regio Oss wat betekent dat we overal in Noord-Brabant voor werkgevers en werkzoekenden klaar staan. Dit doen we onder andere in plaatsen als:

 • Den Bosch
 • Heesch
 • Kaatsheuvel
 • Nieuwkuijk
 • Nuland
 • Rosmalen
 • Sprang-Capelle
 • Uden
 • Veghel
 • Vlijmen
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg

Ook in de Gelderse provincie weten we regelmatig werkgevers en werkzoekenden met elkaar te matchen. Zo zijn we actief in plaatsen als Nijmegen maar ook in de gehele Bommelerwaard.