Voordelig flex uitzendbureau in de regio Oss met scherpe tarieven

Zoek je een flex uitzendbureau in de regio Oss dat betaalbaar is en waar persoonlijke aandacht centraal staat? Bij Nieuwebaan.nl ben je hiervoor aan het juiste adres. Elke dag zetten onze enthousiaste en kundige medewerkers alles op alles om werkgevers en werknemers in hun behoeften op de arbeidsmarkt te ontzorgen. Hierbij maken we gebruik van alle innovaties op het gebied van online media en software. Dit zorgt ervoor dat je bij ons verzekerd bent van optimale snelheid, kwaliteit en veiligheid in dienstverlening. Is dat nu niet precies waar je naar op zoek bent?

Bel: 085 8771757 Contactformulier

Flex uitzendbureau in de regio Oss voor werkgevers

Nieuwebaan.nl is gespecialiseerd in diverse diensten waardoor je bij ons altijd de service vindt waar je naar op zoek bent. Zo kun je een beroep op onze expertise doen voor recruitment bijvoorbeeld, wanneer het je als werkgever ontbreekt aan tijd om zelf naar kandidaten op zoek te gaan. Als betaalbaar flex uitzendburo in de regio verzorgen we dit gehele traject. Dit doen we in tal van sectoren, waaronder de bouw, de productie de logistiek en de horeca. Ditzelfde geldt voor onze detacheringsservices. Ook hierin zijn we gespecialiseerd binnen de meest uiteenlopende sectoren. Veel van onze opdrachtgevers kiezen voor detachering wanneer ze op korte termijn een collega nodig hebben, maar hem of haar nog niet meteen in dienst willen nemen. Bij Nieuwebaan.nl zorgen we ervoor dat we zo snel mogelijk de juiste kandidaat voor je vinden en spreken daarbij een vaste werkperiode af. Mocht je na deze werkperiode de kandidaat alsnog zelf in dienst willen nemen dan is dat uiteraard mogelijk.

Diverse vacatures voor werkzoekenden

Flexwerker van uitzendbureau Nieuwe Baan

Ben je op zoek naar werk in de provincie Brabant of Gelderland? Op de site van Nieuwebaan.nl vind je diverse vacatures in tal van sectoren en functies. Zo hebben we doorlopend vacatures voor de functie op kantoor van administratief medewerker, commercieel medewerker en binnendienst medewerker, maar ook voor functies op de werkvloer waaronder magazijnmedewerker, productiemedewerker en grondwerker. Onze werkwijze als flex uitzendburo in de regio kent een persoonlijke aanpak waarbij we samen op zoek gaan naar werk waar jij gelukkig van wordt. Solliciteren is niet eenvoudig en dat is dan ook precies waar we je graag bij van dienst willen zijn. Tijdens onze kennismaking richting we ons niet zozeer op je CV maar des te meer op wie je bent en wat je drijfveren zijn. Ook richten we ons op je talenten zodat we je het beste kunnen helpen. Op basis van onze kennismaking maken we een voorstelprofiel van je op dat we bij geschiktheid doorsturen naar potentiële opdrachtgevers.

Regionale vacatures

Nieuwebaan.nl is een voordelig flex uitzendbureau in de regio Oss wat betekent dat we overal in Noord-Brabant voor werkgevers en werkzoekenden klaar staan. Dit doen we onder andere in plaatsen als:

 • Den Bosch
 • Heesch
 • Kaatsheuvel
 • Nieuwkuijk
 • Nuland
 • Rosmalen
 • Sprang-Capelle
 • Uden
 • Veghel
 • Vlijmen
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg

Ook in de Gelderse provincie weten we regelmatig werkgevers en werkzoekenden met elkaar te matchen. Zo zijn we actief in plaatsen als Nijmegen maar ook in de gehele Bommelerwaard.


Onze
vakgebieden

Deze kandidaten zijn je voor gegaan

Sinds januari ben ik begonnen in een productiebedrijf te Oss. Een hele fijne werkgever en ook een aangenaam team om me heen. En dat vind ik belangrijk want plezier staat bij mij voorop. Nieuwebaan.nl heeft mee in het hele traject super geholpen en ik ben ze daar enorm dankbaar voor!

Erik Zweerink

Productie medewerker

Ik werd meteen uitgenodigd en er werd echt naar me geluisterd. Ik had de keuze uit diverse werkgevers en dit vond ik enorm fijn. Ik had keuze en ben uiteindelijk terecht gekomen bij een geweldige werkgever waar ik het enorm naar mijn zin heb. Ik werk er nu 7 maanden en ik hoop er nog lang te blijven. Top job Nieuwebaan.nl!!!

ELISE MANSVELD

Logistiek medewerker

Wij zijn sinds oktober werkzaam via Nieuwebaan.nl in de housekeeping. Na een heel leuk gesprek met Esmie zijn wij helemaal enthousiast geworden van dit werk! Nu, een maand verder gaan wij met plezier naar ons werk. Allemaal door de goede hulp, adviezen en plezier van Nieuwebaan.nl.

ANSENETTE, HANNEKE EN NIA

Housekeeping

Via Nieuwebaan.nl ben ik bij mijn huidige werkgever terechtgekomen. Zij weten een lans te breken voor mensen zoals ik, die nog Nederlands aan het leren zijn. De werkwijze van Nieuwebaan.nl is pragmatisch en duidelijk, na een zoomcall en twee digitale meetings met de werkgever kon ik komen werken. Nieuwebaan.nl heeft oog voor opleidingsniveau, skills en achtergrond.

DOREL MOISE

Technical engineer

Wij werken voor toonaangevende bedrijven uit de regio Oss en omgeving! 

Ons klanten bestaan uit aantrekkelijke werkgevers met prettige werkomstandigheden en goede doorgroeimogelijkheden. Ontdek het zelf en kom met ons in contact!  

A title

Image Box text

Wij begeleiden jou zorgvuldig naar je nieuwe uitdaging!

Onze opdrachtgevers willen graag met je in gesprek.
Leuke banen met doorgroeimogelijkheden!

Solliciteer direct!