Fulltime en parttime vacatures in de regio Oss bij Nieuwebaan.nl

Als je zoekt naar fulltime en parttime vacatures in de regio Oss dan ben je bij Nieuwebaan.nl aan het juiste adres. Ook voor een goed betaalde bijbaan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van specialisten zet dagelijks alles op alles om de juiste match tussen werkzoekenden en werkgevers te realiseren. Dit doen we bovendien in de meest uiteenlopende sectoren. Van logistiek tot de horecasector en van de bouw tot de productiesector. Ook voor vacatures in de dienstverlening kun je uitstekend bij ons terecht. Onze werkwijze wordt hierbij gekenmerkt door een persoonlijke aanpak waarbij we ons richten op wie je bent en wat je drijfveren zijn.

Bel: 085 8771757 Contactformulier

Ons aanbod van fulltime en parttime vacatures in de regio Oss

Of je nu op zoek bent naar een fulltime of een parttime vacature in de regio: je vindt beide volop in ons vacature-aanbod. Zit je droombaan er momenteel toch niet tussen? Geen zorgen, want ook dan maken we graag kennis met je. Graag willen we van je weten wie je bent, wat je drijfveren zijn en welke talenten je in huis hebt. Op basis daarvan maken we vervolgens een voorstelprofiel van je op. Dit profiel wordt onder de aandacht gebracht bij onze passende opdrachtgevers. Mochten we op dit moment geen passende opdrachtgever hebben, dan gaan we hier actief voor je naar op zoek. Zodra gevonden, geven we deze opdrachtgever jouw voorstelprofiel en richten we ons volledig op het realiseren van een match. In veel gevallen word je dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij de betreffende opdrachtgever. De rest is dan aan jou.

Onze dienstverlening voor werkgevers

Werknemer fulltime vacature

Om tot de ideale match te komen tussen werkzoekenden en werkgevers bieden we ook meerdere diensten aan werkgevers. Zo kun je bij ons terecht voor een deeltijd vacature en tegelijkertijd voor fulltime vacatures in de regio. Daarbij bieden we je onder meer de keuze voor onze recruitmentservices. We zijn gespecialiseerd in het zoeken naar – en het vinden van – precies de juiste kandidaten. Zoek je als werkgever op korte termijn een collega om je team te versterken maar wil je deze persoon (nog) niet in dienst nemen? Dan bieden we je detacheringservices op maat. Samen spreken we af wat de vaste werkperiode moet zijn. Mocht je na afloop van deze periode de betreffende kandidaat een (vast) contract willen aanbieden, dan kan dat natuurlijk. Informeer gerust naar alle mogelijkheden die we je hierin te bieden hebben.

Voor werkzoekenden en werkgevers in heel Brabant

Nieuwebaan.nl is gespecialiseerd in fulltime en parttime vacatures in de regio Oss, Noord-Brabant. Doorlopend zoeken we in deze regio naar de juiste match voor de kantoorfuncties van administratief medewerker, binnendienst medewerker en commercieel medewerker en voor functies op de werkvloer als magazijnmedewerker, productiemedewerker en grondwerker. Inmiddels hebben we vele juiste matches gerealiseerd voor zowel werkzoekenden als werkgevers in onder andere:

 • Den Bosch
 • Heesch
 • Kaatsheuvel
 • Nieuwkuijk
 • Nuland
 • Oss
 • Rosmalen
 • Sprang-Capelle
 • Uden
 • Veghel
 • Vlijmen
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg

Behalve in de Brabantse provincie, staan we ook in andere provincies tot je dienst, zoals in Nijmegen en de Bommelerwaard. Informeer gerust naar ons aanbod in andere regio’s.


Onze
vakgebieden

Deze kandidaten zijn je voor gegaan

Sinds januari ben ik begonnen in een productiebedrijf te Oss. Een hele fijne werkgever en ook een aangenaam team om me heen. En dat vind ik belangrijk want plezier staat bij mij voorop. Nieuwebaan.nl heeft mee in het hele traject super geholpen en ik ben ze daar enorm dankbaar voor!

Erik Zweerink

Productie medewerker

Ik werd meteen uitgenodigd en er werd echt naar me geluisterd. Ik had de keuze uit diverse werkgevers en dit vond ik enorm fijn. Ik had keuze en ben uiteindelijk terecht gekomen bij een geweldige werkgever waar ik het enorm naar mijn zin heb. Ik werk er nu 7 maanden en ik hoop er nog lang te blijven. Top job Nieuwebaan.nl!!!

ELISE MANSVELD

Logistiek medewerker

Wij zijn sinds oktober werkzaam via Nieuwebaan.nl in de housekeeping. Na een heel leuk gesprek met Esmie zijn wij helemaal enthousiast geworden van dit werk! Nu, een maand verder gaan wij met plezier naar ons werk. Allemaal door de goede hulp, adviezen en plezier van Nieuwebaan.nl.

ANSENETTE, HANNEKE EN NIA

Housekeeping

Via Nieuwebaan.nl ben ik bij mijn huidige werkgever terechtgekomen. Zij weten een lans te breken voor mensen zoals ik, die nog Nederlands aan het leren zijn. De werkwijze van Nieuwebaan.nl is pragmatisch en duidelijk, na een zoomcall en twee digitale meetings met de werkgever kon ik komen werken. Nieuwebaan.nl heeft oog voor opleidingsniveau, skills en achtergrond.

DOREL MOISE

Technical engineer

Wij werken voor toonaangevende bedrijven uit de regio Oss en omgeving! 

Ons klanten bestaan uit aantrekkelijke werkgevers met prettige werkomstandigheden en goede doorgroeimogelijkheden. Ontdek het zelf en kom met ons in contact!  

A title

Image Box text

Wij begeleiden jou zorgvuldig naar je nieuwe uitdaging!

Onze opdrachtgevers willen graag met je in gesprek.
Leuke banen met doorgroeimogelijkheden!

Solliciteer direct!