Welkom fan & sponsor van basketballclub Heroes Den Bosch! 

De meeste bedrijven kunnen niet aan goede medewerkers komen. Er heerst momenteel een crisis op de arbeidsmarkt! Heroes Den Bosch wil jou graag helpen en steekt daarom de handen uit de mouwen!

Laat ons je helpen met je zoektocht!

Ben jij op zoek naar (tijdelijk of vast) personeel dat ook echt bij jou past? Heroes@Work kan jou daarbij helpen! Met ons ijzersterke netwerk en dat van Nieuwebaan.nl zorgen wij ervoor dat de perfecte medewerker vlot bij jou aan de slag kan!

Samenwerking Heroes & Nieuwebaan.nl

Om ons initiatief kracht bij te zetten is een samenwerking aangegaan met Nieuwebaan.nl, specialist in werving, selectie en detachering.

Gemak met ons 3-stappenplan!

A title

Image Box text

Aan de slag met Heroes@work

Met Heroes@Work brengen wij jou in contact met werkzoekenden die ook perfect bij jouw bedrijf passen. Nieuwebaan.nl en Heroes Den Bosch hebben zo een geweldige samenwerking: jij die nieuwe Hero op de werkvloer en jouw nieuwe werknemer een mooie baan bij een prachtig bedrijf. Win-Win! Ga jij de uitdaging aan met ons via Heroes@Work? Neem snel contact met ons op!

Neem contact op

Een topcollega door Heroes@work

Ben jij als werkgever op zoek naar werknemers die (tijdelijk of vast) jouw bedrijf versterken? Heroes@Work helpt je de juiste collega’s te vinden, een prachtige samenwerking van Heroes Den Bosch en Nieuwebaan.nl. Wij verzorgen het gehele selectieproces, zodat we er zeker van zijn dat jij de ideale kandidaat voor jouw bedrijf hebt. Meer weten over de exacte voorwaarden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

A title

Image Box text