HRM vacatures in Brabant: de leukste vind je hier

Je werkt graag met mensen, maar hebt ook oog voor de belangen van de organisatie. Als HRM medewerker probeer je mens en organisatie het beste te laten functioneren. Goede sociale en communicatieve vaardigheden, administratieve vaardigheden, mensenkennis en snel kunnen schakelen zijn belangrijk wanneer je in deze sector gaat werken. Een opleiding in de HRM richting is natuurlijk een pré, maar ook met de juiste werkervaring kun je in aanmerking komen voor een HRM functie. Aan welke functies moet je denken wanneer het gaat om vacatures HRM? De laatste tijd hebben we de volgende HRM vacatures in Brabant op onze site gehad:

  • Vacature hoofd HRM: geef leiding aan een team HRM-ers
  • Vacature docent HRM: geef les in het vak HRM
  • Vacature stage HRM: soms werven we ook voor stageplaatsen
  • Vacature HRM adviseur: adviseer het management over HRM zaken
  • Vacature HRM manager: geef leiding en stuur een team aan

HRM functies zijn vaak een combinatie van uitvoerend werk en beleidsmatig werk. Spreekt die afwisseling je aan, kijk dan eens bij onze HRM vacatures in Brabant.

Bel: 085 8771757 Contactformulier

Reageren op vacatures van Nieuwebaan

Werving- en selectiebureau HRM Nieuwe Baan

Wanneer je een vacature voor HRM medewerker ziet waar je in geïnteresseerd bent, dan kun je contact opnemen met de medewerker van Nieuwebaan.nl die als contactpersoon bij de bewuste vacature vermeld staat. Zij weet meer over het bedrijf en over de functie en kan je meer informatie geven over de vacature. Weet je zeker dat dit de ideale baan voor jou is? Dan kun je ook direct solliciteren met het online sollicitatie formulier waarmee je tevens een motivatiebrief en c.v. kunt uploaden.

Vaste baan of detachering als HRM medewerker?

Veel van onze vacatures HRM in de regio Brabant zijn vaste banen, maar soms zijn werkgevers op zoek naar een tijdelijk medewerker. Dan kunnen we je eventueel detacheren bij die werkgever. Jullie kunnen dan ook van beide kanten kijken of de samenwerking bevalt. Nieuwebaan.nl is gevestigd in Oss en richt zich met name op vacatures en bedrijven in de regio van Den Bosch, Heesch, Nuland, Oss, Schijndel, Uden, Veghel en Venlo.


Onze
vakgebieden

Deze kandidaten zijn je voor gegaan

Sinds januari ben ik begonnen in een productiebedrijf te Oss. Een hele fijne werkgever en ook een aangenaam team om me heen. En dat vind ik belangrijk want plezier staat bij mij voorop. Nieuwebaan.nl heeft mee in het hele traject super geholpen en ik ben ze daar enorm dankbaar voor!

Erik Zweerink

Productie medewerker

Ik werd meteen uitgenodigd en er werd echt naar me geluisterd. Ik had de keuze uit diverse werkgevers en dit vond ik enorm fijn. Ik had keuze en ben uiteindelijk terecht gekomen bij een geweldige werkgever waar ik het enorm naar mijn zin heb. Ik werk er nu 7 maanden en ik hoop er nog lang te blijven. Top job Nieuwebaan.nl!!!

ELISE MANSVELD

Logistiek medewerker

Wij zijn sinds oktober werkzaam via Nieuwebaan.nl in de housekeeping. Na een heel leuk gesprek met Esmie zijn wij helemaal enthousiast geworden van dit werk! Nu, een maand verder gaan wij met plezier naar ons werk. Allemaal door de goede hulp, adviezen en plezier van Nieuwebaan.nl.

ANSENETTE, HANNEKE EN NIA

Housekeeping

Via Nieuwebaan.nl ben ik bij mijn huidige werkgever terechtgekomen. Zij weten een lans te breken voor mensen zoals ik, die nog Nederlands aan het leren zijn. De werkwijze van Nieuwebaan.nl is pragmatisch en duidelijk, na een zoomcall en twee digitale meetings met de werkgever kon ik komen werken. Nieuwebaan.nl heeft oog voor opleidingsniveau, skills en achtergrond.

DOREL MOISE

Technical engineer

Wij werken voor toonaangevende bedrijven uit de regio Oss en omgeving! 

Ons klanten bestaan uit aantrekkelijke werkgevers met prettige werkomstandigheden en goede doorgroeimogelijkheden. Ontdek het zelf en kom met ons in contact!  

A title

Image Box text

Wij begeleiden jou zorgvuldig naar je nieuwe uitdaging!

Onze opdrachtgevers willen graag met je in gesprek.
Leuke banen met doorgroeimogelijkheden!

Solliciteer direct!