Jij de focus op jouw business!
Wij op payrolling & backoffice.    

Wij begrijpen waar het bij intermediairs om draait.Klantgericht. Resultaatgericht. Flexibiliteit. Ervaring. Software gedreven. Persoonlijk. Juridisch juist.  In co-creatie. Eigentijds.


Je wil je meer kunnen focussen op jouw eigen business? Maak kennis met onze backoffice oplossingen. Jij doet waar jij goed in bent, wij doen het onze. Met onze backoffice afdeling kun jij je volledig richten op het werven van de juiste medewerkers voor je opdrachtgevers. Jij verzorgt het matchen en het plannen van je medewerkers, wij verzorgen alle administratieve zaken eromheen. Van contracten tot pensioenen, van ziekteverzuim tot debiteurenbeheer. We verzorgen alles! Maak gebruik van onze zeer innovatieve software op het gebied van planning, overzichten en processen.

Wat betekent Backoffice bij Nieuwebaan.nl?

   Juridisch juist: met geavanceerde innovatieve software, kennis van zaken en procedures 
   Persoonlijk: een ware kracht van onze organisatie is onze persoonlijke benadering  
   Co-creatie: samen werken aan oplossingen en vervolgens samen implementeren
   Resultaatgericht: dagelijks streven wij naar doelen die samen willen bereiken

Bij Nieuwbaan.nl Factoring streven we er naar ook op financieel gebied onze opdrachtgevers waar nodig te helpen en ontzorgen. Met factoring nemen wij de debiteurenzorg van je over en financieren deze voor. Op deze manier kun jij je maximaal focussen op je eigen dienstverlening. Concreet komt het er op neer dat wij jouw debiteur overnemen en direct 85% van het bedrag aan je overmaken. De rest volgt enige tijd later. Op deze manier beschikt jouw onderneming meteen over werkkapitaal. En daarmee kun jij weer harder groeien. Graag gaan we met jou in gesprek over factoring via Nieuwebaan.nl.

Wat betekent Factoring bij Nieuwebaan.nl?

Zekerheid: altijd je marge op tijd op je rekening
Flexibiliteit: kies zelf welke facturen of debiteuren je wilt factoren
Vrijheid: meer vrijheid in ondernemen omdat je liquiditeit op orde is
Kwaliteit: je debiteuren worden met zorg op een correcte manier behandeld 

Tevreden klanten
Werken in oostenrijk

Gek van Oostenrijk en ervaren in het werven en selecteren van tijdelijke krachten: dát is Werken in Oostenrijk. In het hoogseizoen zijn er ruim 500 enthousiaste skileraren en horecakrachten via ons aan het werk in de bergen. Door de backoffice te laten regelen door Nieuwebaan.nl kunnen wij ons bezig houden met de dingen waar we echt goed in zijn en geen zorgen hebben over de rest. 

Toon Wouters, eigenaar


Gastvrij horeca uitzendbureau

De samenwerking met Nieuwebaan.nl voelt vanaf de eerste dag vertrouwd en goed. We hebben korte lijnen over vraagstukken en oplossingen wat een must is om als partners de medewerkers van Gastvrij optimaal werkgeverschap te kunnen bieden.

Bart Pekelharing, directeur

 

Via onze innovatieve online software 
altijd en overal inzicht.   

We geven graag een demo.

                     


"Wij waarborgen de juridische juistheid, kwaliteit, veiligheid en privacy binnen onze dienstverlening."