Onze Missie 


“Het is onze missie om met optimale snelheid, kwaliteit en veiligheid - met alle innovatieve mogelijkheden van software en online media - waarin passie, co-creatie en groei centraal staan - werkgevers & werknemers te ontzorgen met hun behoeften op de arbeidsmarkt”

We doen dit iedere dag weer met veel passie & plezier. Het team bestaat uit enthousiaste en creatieve professionals die altijd bezig zijn om werkzoekenden en opdrachtgevers blij te maken. Persoonlijke aandacht is hierbij een belangrijke kernwaarde. Door onze innovatieve en geavanceerde online software hebben wij alle processen optimaal ingericht. Hierdoor zijn we in staat om de juiste tijd en aandacht te geven aan onze opdrachtgevers en werknemers.


Steeds meer bedrijven kiezen voor Nieuwebaan.nl

Wil jij bij ons werken?


Resultaat gericht

We houden van doelstellingen maken en vooral in co-creatie met onze opdrachtgevers en kandidaten. We geloven in afspraak = afspraak. Onze instelling is pro-actief en met de juiste focus om de gewenste resultaten te bereiken. Onze ervaring en vindingrijkheid helpt ons om gewenste resultaten te leveren.


Klantgericht

Voor ons is klantgerichtheid de wensen & behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten steeds centraal te stellen. Hierdoor zijn we in staat een zeer hoge klant-tevredenheid te bereiken. Klantgerichtheid zien we dan ook als belangrijkste competentie voor onze medewerkers. Niet eenmalig maar continue. 


Co-creatie

Wij geloven in co-creatie! Samenwerken, samen bedenken en samen ontwikkelen van oplossingen met onze opdrachtgevers. Dit met als doel snel en optimaal meerwaarde te kunnen creëren. En dat is hetgeen we willen bereiken. Met de juiste afstemming de beste oplossingen bieden. Oplossingen die ook echt werken. 

Over ons

Babs Klutman

Recruiter

Esmie Burg

Recruiter

Gaby Coolen

Recruiter

Jeroen van Helden

Managing Partner

Patricia Kanters

Back Office Medewerker

Rick Feldkamp

Managing Partner

Roy Brands

Recruiter

Yvonne Brocken

Accountmanager Horeca

                         

"Wij waarborgen de juridische juistheid, kwaliteit, veiligheid en privacy binnen onze dienstverlening."