Onze visie

“Als full service arbeidsbemiddelingsbureau willen wij met onze innovatieve applicaties en persoonlijke benadering voor een groot bereik en slagkracht in de huidige krappe markt zorgen. Wij willen in onze eigen regio werknemers begeleiden naar een passende baan om zo bij te kunnen dragen aan werkgeluk”.

Onze missie

“We zetten ons dagelijks in voor werkzoekenden en bedrijven om steeds die optimale match te maken en langdurige succesvolle samenwerkingen tot stand te brengen. Dit doen we op een transparante, persoonlijke, gedreven en resultaatgerichte manier”.

KENNISMAKEN

Resultaat gericht

We houden van doelstellingen maken en vooral in co-creatie met onze opdrachtgevers en kandidaten. We geloven in afspraak = afspraak. Onze instelling is pro-actief en met de juiste focus om de gewenste resultaten te bereiken. Onze ervaring en vindingrijkheid helpt ons om gewenste resultaten te leveren.

Co-creatie

Wij geloven in co-creatie! Samenwerken, samen bedenken en samen ontwikkelen van oplossingen met onze opdrachtgevers. Dit met als doel snel en optimaal meerwaarde te kunnen creëren. En dat is hetgeen we willen bereiken. Met de juiste afstemming de beste oplossingen bieden. Oplossingen die ook echt werken. 

Klantgericht

Voor ons is klantgerichtheid de wensen & behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten steeds centraal te stellen. Hierdoor zijn we in staat een zeer hoge klant-tevredenheid te bereiken. Klantgerichtheid zien we dan ook als belangrijkste competentie voor onze medewerkers. Niet eenmalig maar continue. 

Onze gezichten

Rick Feldkamp
Managing partner

Roos van der Poel
Operationeel manager

Michelle van Werde
Recruitment Marketeer

Claudia Geurtjens
Recruiter

Joyce Winkler
Recruiter

LAura Terol
Recruiter

Rilana Roelofs
Financieel Administratief Medewerker

Nicole Kuijlaars
Recruiter