Onze missie

“Het is onze missie om met optimale snelheid, kwaliteit en veiligheid – met alle innovatieve mogelijkheden van software en online media – waarin passie, co-creatie en groei centraal staan – werkgevers & werknemers te ontzorgen met hun behoeften op de arbeidsmarkt”

We doen dit iedere dag weer met veel passie & plezier. Het team bestaat uit enthousiaste en creatieve professionals die altijd bezig zijn om werkzoekenden en opdrachtgevers blij te maken. Persoonlijke aandacht is hierbij een belangrijke kernwaarde. Door onze innovatieve en geavanceerde online software hebben wij alle processen optimaal ingericht. Hierdoor zijn we in staat om de juiste tijd en aandacht te geven aan onze opdrachtgevers en werknemers.

KENNISMAKEN

Resultaat gericht

We houden van doelstellingen maken en vooral in co-creatie met onze opdrachtgevers en kandidaten. We geloven in afspraak = afspraak. Onze instelling is pro-actief en met de juiste focus om de gewenste resultaten te bereiken. Onze ervaring en vindingrijkheid helpt ons om gewenste resultaten te leveren.

Co-creatie

Wij geloven in co-creatie! Samenwerken, samen bedenken en samen ontwikkelen van oplossingen met onze opdrachtgevers. Dit met als doel snel en optimaal meerwaarde te kunnen creëren. En dat is hetgeen we willen bereiken. Met de juiste afstemming de beste oplossingen bieden. Oplossingen die ook echt werken. 

Klantgericht

Voor ons is klantgerichtheid de wensen & behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten steeds centraal te stellen. Hierdoor zijn we in staat een zeer hoge klant-tevredenheid te bereiken. Klantgerichtheid zien we dan ook als belangrijkste competentie voor onze medewerkers. Niet eenmalig maar continue. 

Onze gezichten

Rick Feldkamp
Managing partner

Roos van der Poel
Operationeel manager

Michelle van Werde
Recruitment Marketeer

Claudia Geurtjens
Recruiter

LAura Terol
Recruiter

Rilana Roelofs
Financieel Administratief Medewerker

Nicole Kuijlaars
Recruiter