Flexibiliteit & vrijheid

Contact
[sc name=”divider” ]

Nieuwebaan.nl: recruitment bureau in Noord-Brabant

Een recruitment bureau in Noord-Brabant dat feilloos werkgevers en werkzoekenden met elkaar weet te matchen? Bij Nieuwebaan.nl hebben we hiervoor precies de juiste knowhow in huis. We zijn bovendien een betaalbaar recruitment buro voor zowel fulltime als parttime vacatures. Bij ons is persoonlijke aandacht een van de belangrijkste kernwaardes. Dit betekent dat we ons eerst verdiepen in wie je bent en wat je voor ogen hebt. Op basis daarvan gaan we gericht voor je aan de slag. Onder andere via hoogstaand recruitment marketing tegen scherpe tarieven. Met onze online media en innovatieve software ben je zo verzekerd van optimale snelheid en kwaliteit.

Bel: 085 8771757 Contactformulier

Voordelig recruitment bureau in Noord-Brabant voor werkgevers

Bij Nieuwebaan.nl staan passie, groei en co-creatie centraal. Elke dag weer zet ons team van enthousiaste medewerkers alles op alles om zowel werkgevers als werknemers te ontzorgen. Onze creatieve professionals maken hierbij gebruik van geavanceerde online software. Dit zorgt ervoor dat we op een doeltreffende manier de juiste match voor onze opdrachtgevers weten te vinden. Het voordeel dat je als werkgever hierbij ervaart, is dat je niet zelf op zoek hoeft naar de juiste collega voor je bedrijf. Daar komt bij, dat we recruitment marketing tegen lage kosten bieden. Kortom, een win-winsituatie waarbij we je ontzorgen door alle recruitmentactiviteiten uit handen te nemen. Zo kun je je als werkgever zorgeloos blijven focussen op de kernactiviteiten van je onderneming. Een geruststellende gedachte nietwaar?

Onze detacheringsservices

Geselecteerde werknemer recruitmentbureau

Zoek je op korte termijn een kandidaat die je onderneming kan versterken maar wil je hem of haar niet meteen in dienst nemen? Dan bieden onze detacheringsservices je de ideale oplossing. Je geeft ons aan over welke capaciteiten de kandidaat moet beschikken en we gaan direct voor je op zoek. Eenmaal de juiste kandidaat gevonden, dan komt hij of zij in dienst bij ons. Dit zorgt ervoor dat jij als werkgever zeer flexibel blijft. Nieuwebaan.nl biedt deze detacheringsservices in een breed scala aan sectoren. Van de productie tot de logistiek en van de horeca tot de bouw en meer. Uiteraard behoort het na de afgesproken periode tot de mogelijkheden om de kandidaat in kwestie alsnog in vaste dienst te nemen. Informeer er gerust naar als je hier meer over wilt weten.

Onze werkwijze voor werkzoekenden

Ben je op zoek naar werk dan biedt Nieuwebaan.nl je als recruitment buro zowel fulltime als parttime vacatures. In vrijwel iedere sector. Om voor jou de perfecte baan te kunnen vinden richten we ons niet zozeer op je CV maar veel meer op wie je bent en wat je wilt bereiken. Daarbij besteden we ook de nodige aandacht aan je talenten. Deze informatie gieten we vervolgens in een voorstelprofiel. De daaropvolgende stap is dat we kijken of we passende opdrachtgevers hebben die kandidaten zoeken zoals jij. Is dit niet het geval, dan gaan we voor je op zoek naar geschikte opdrachtgevers. Zodra we een mogelijke match gevonden hebben, leggen we je voorstelprofiel neer bij het betreffende bedrijf. Vaak volgt daarna dan een kennismakingsgesprek.

Voor werkgevers en werkzoekenden in Noord-Brabant en omgeving

Als recruitment bureau in Noord-Brabant, staat Nieuwebaan.nl overal in de provincie klaar voor werkgevers en werkzoekenden. Voorbeelden van plaatsen waar we al veelvuldig van dienst hebben mogen zijn:

 • Den Bosch
 • Heesch
 • Kaatsheuvel
 • Nieuwkuijk
 • Nuland
 • Oss
 • Rosmalen
 • Sprang-Capelle
 • Uden
 • Veghel
 • Vlijmen
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg

Maar het blijft niet alleen bij Brabant. Ook in omliggende provincies zoals Gelderland staan we met onze expertise voor je klaar. Denk dan aan plaatsen als Nijmegen en de regio Bommelerwaard.