Uitzendbureau in Noord-Brabant voor parttime en fulltime functies

Nieuwebaan.nl is een uitzendbureau in Noord-Brabant voor parttime en fulltime functies in een grote diversiteit aan sectoren. We staan klaar voor zowel werkzoekenden als werkgevers. Door onze persoonlijke aanpak weten we vrijwel altijd de perfecte match te realiseren. Hierin worden we ondersteund door de inzet van innovatieve mogelijkheden op het gebied van software en online media. Dit zorgt ervoor dat je bij ons uitzendburo verzekerd bent van optimale snelheid, kwaliteit en veiligheid. Ongeacht, of je nu op zoek bent naar werk of naar een geschikte kandidaat voor een vacante functie in je bedrijf. Waarmee mag Nieuwebaan.nl jou van dienst zijn?

Bel: 085 8771757 Contactformulier

Jouw uitzendbureau in Noord-Brabant en in de regio

Werknemer uitzendbureau Nieuwe Baan

De locaties van Nieuwebaan.nl bevinden zich in Oss en in Schijndel, Noord-Brabant. Dit betekent dat onze opdrachtgevers overal in de provincie gevestigd zijn, waaronder in:

 • Den Bosch
 • Heesch
 • Kaatsheuvel
 • Nieuwkuijk
 • Nuland
 • Rosmalen
 • Sprang-Capelle
 • Uden
 • Veghel
 • Vlijmen
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg

Behalve uit Brabant komen onze opdrachtgevers ook uit andere provincies. Uit Gelderland bijvoorbeeld, waar we inmiddels ook tot volle tevredenheid van dienst hebben mogen zijn in onder andere Nijmegen en de regio Bommelerwaard. Kortom, waar je maar wilt zetten we alles op alles om de perfecte match te bewerkstelligen tussen werkzoekenden en werkgevers.

De persoonlijke aanpak in onze werkwijze

Als je een parttime of fulltime nieuwe baan of een bijbaantje in de Brabantse regio zoekt maken we graag kennis met je. Onze werkwijze wordt hierbij gekenmerkt door een persoonlijke aanpak. In plaats van ons te focussen op je CV, vinden we het veel belangrijker om te weten wie je bent en wat je doelen zijn. Ook richten we ons tijdens onze kennismaking op je aanwezige talenten. Onze ervaren recruiters maken op basis hiervan een voorstelprofiel van je aan. Zoals de naam al zegt, gebruiken we dit profiel om je voor te stellen bij potentiële opdrachtgevers. Eerst kijken we welke opdrachtgevers in onze database met jouw voorbeeldprofiel matchen. Staat hier geen passende opdrachtgever in? Geen probleem. Ons team gaat dan gedreven op zoek naar een opdrachtgever in jouw gewenste regio. Eenmaal geschikte opdrachtgevers gevonden, leggen we jouw voorstelprofiel voor. Daaruit komt in de meeste gevallen een kennismakingsgesprek voort.

Recruitment- en detacheringsservices van Nieuwebaan.nl

Ben je een werkgever en ben je op zoek naar de juiste kandidaat voor uitstaande vacatures? Ook dan ben je bij ons uitzendburo in de regio aan het juiste adres. We bieden je zowel recruitmentservices als detacheringsservices. In beide gevallen kun je zorgeloos op onze expertise vertrouwen. Dit betekent dat jij je gewoon kunt blijven focussen op je bedrijf of onderneming. Naast recruitment en detachering biedt ons uitzendbureau in Noord-Brabant je eveneens payrolling services en backoffice diensten. Het verschil tussen payrolling en uitzenden? Bij payrolling ligt het samenbrengen van vraag en aanbod bij de inlener. Bij uitzenden gebeurt dit door de intercedent/recruiter. Ook geldt bij payrolling zogeheten exclusieve terbeschikkingstelling. Dit is niet het geval bij uitzenden. Bij uitzenden kan een werknemer arbeid verrichten bij diverse inleners. Neem gerust contact met ons op als je hier meer over wilt weten.


Onze
vakgebieden

Deze kandidaten zijn je voor gegaan

Sinds januari ben ik begonnen in een productiebedrijf te Oss. Een hele fijne werkgever en ook een aangenaam team om me heen. En dat vind ik belangrijk want plezier staat bij mij voorop. Nieuwebaan.nl heeft mee in het hele traject super geholpen en ik ben ze daar enorm dankbaar voor!

Erik Zweerink

Productie medewerker

Ik werd meteen uitgenodigd en er werd echt naar me geluisterd. Ik had de keuze uit diverse werkgevers en dit vond ik enorm fijn. Ik had keuze en ben uiteindelijk terecht gekomen bij een geweldige werkgever waar ik het enorm naar mijn zin heb. Ik werk er nu 7 maanden en ik hoop er nog lang te blijven. Top job Nieuwebaan.nl!!!

ELISE MANSVELD

Logistiek medewerker

Wij zijn sinds oktober werkzaam via Nieuwebaan.nl in de housekeeping. Na een heel leuk gesprek met Esmie zijn wij helemaal enthousiast geworden van dit werk! Nu, een maand verder gaan wij met plezier naar ons werk. Allemaal door de goede hulp, adviezen en plezier van Nieuwebaan.nl.

ANSENETTE, HANNEKE EN NIA

Housekeeping

Via Nieuwebaan.nl ben ik bij mijn huidige werkgever terechtgekomen. Zij weten een lans te breken voor mensen zoals ik, die nog Nederlands aan het leren zijn. De werkwijze van Nieuwebaan.nl is pragmatisch en duidelijk, na een zoomcall en twee digitale meetings met de werkgever kon ik komen werken. Nieuwebaan.nl heeft oog voor opleidingsniveau, skills en achtergrond.

DOREL MOISE

Technical engineer

Wij werken voor toonaangevende bedrijven uit de regio Oss en omgeving! 

Ons klanten bestaan uit aantrekkelijke werkgevers met prettige werkomstandigheden en goede doorgroeimogelijkheden. Ontdek het zelf en kom met ons in contact!  

A title

Image Box text

Wij begeleiden jou zorgvuldig naar je nieuwe uitdaging!

Onze opdrachtgevers willen graag met je in gesprek.
Leuke banen met doorgroeimogelijkheden!

Solliciteer direct!