Vacatures voor administratief medewerker in Brabant

Zoek je een leuke baan als administratief medewerker? Bij Nieuwebaan.nl vind je altijd de beste vacatures voor administratief medewerker in de regio Brabant. Hou je van afwisselend werk en ben je goed in organiseren en plannen? Handig met je computer en goed met taal en cijfers? Dan is een administratieve functie heel geschikt voor jou. Vacatures voor administratief medewerker zijn er in allerlei soorten en bij heel verschillende bedrijven. Je vindt bij ons bijvoorbeeld de volgende vacatures:

  • Administratief medewerker
  • Financieel administratief medewerker
  • Juridisch administratief medewerker
  • Technisch administratief medewerker
  • Medisch administratief medewerker
  • Commercieel administratief medewerker
  • Logistiek administratief medewerker

Je ziet dat er heel wat verschillende soorten administratieve functies zijn. We hebben regelmatig vacatures in de regio Brabant voor al dit soort administratieve functies. Van marketingmedewerker tot telefoniste en van administratief ondersteuner tot archiefmedewerker.

Bel: 085 8771757 Contactformulier

Reageren op vacatures van Nieuwebaan.nl

Werving- en selectiebureau Nieuwe Baan

Wanneer je een vacature voor administratief medewerker ziet waar je in geïnteresseerd bent, dan kun je contact opnemen met de medewerker van Nieuwebaan.nl die bij de vacature vermeld staat. Zij weet meer over het bedrijf en over de functie en kan je meer informatie geven over de vacature. Weet je zeker dat dit de ideale baan voor jou is? Dan kun je ook meteen solliciteren met het online sollicitatie formulier waarmee je een motivatiebrief en c.v. kunt uploaden.

Vaste baan of detachering als administratief medewerker?

Veel van onze vacatures als administratief medewerker in de regio Brabant zijn vaste banen. Soms zijn werkgevers op zoek naar een tijdelijk medewerker. Dan kunnen we je detacheren bij die werkgever. Jullie kunnen dan ook van beide kanten kijken of het bevalt. Nieuwebaan.nl is gevestigd in Oss en richt zich met name op vacatures en bedrijven in de regio van Den Bosch, Heesch, Nuland, Oss, Schijndel, Uden, Veghel en Venlo.


Onze
vakgebieden

Deze kandidaten zijn je voor gegaan

Sinds januari ben ik begonnen in een productiebedrijf te Oss. Een hele fijne werkgever en ook een aangenaam team om me heen. En dat vind ik belangrijk want plezier staat bij mij voorop. Nieuwebaan.nl heeft mee in het hele traject super geholpen en ik ben ze daar enorm dankbaar voor!

Erik Zweerink

Productie medewerker

Ik werd meteen uitgenodigd en er werd echt naar me geluisterd. Ik had de keuze uit diverse werkgevers en dit vond ik enorm fijn. Ik had keuze en ben uiteindelijk terecht gekomen bij een geweldige werkgever waar ik het enorm naar mijn zin heb. Ik werk er nu 7 maanden en ik hoop er nog lang te blijven. Top job Nieuwebaan.nl!!!

ELISE MANSVELD

Logistiek medewerker

Wij zijn sinds oktober werkzaam via Nieuwebaan.nl in de housekeeping. Na een heel leuk gesprek met Esmie zijn wij helemaal enthousiast geworden van dit werk! Nu, een maand verder gaan wij met plezier naar ons werk. Allemaal door de goede hulp, adviezen en plezier van Nieuwebaan.nl.

ANSENETTE, HANNEKE EN NIA

Housekeeping

Via Nieuwebaan.nl ben ik bij mijn huidige werkgever terechtgekomen. Zij weten een lans te breken voor mensen zoals ik, die nog Nederlands aan het leren zijn. De werkwijze van Nieuwebaan.nl is pragmatisch en duidelijk, na een zoomcall en twee digitale meetings met de werkgever kon ik komen werken. Nieuwebaan.nl heeft oog voor opleidingsniveau, skills en achtergrond.

DOREL MOISE

Technical engineer

Wij werken voor toonaangevende bedrijven uit de regio Oss en omgeving! 

Ons klanten bestaan uit aantrekkelijke werkgevers met prettige werkomstandigheden en goede doorgroeimogelijkheden. Ontdek het zelf en kom met ons in contact!  

A title

Image Box text

Wij begeleiden jou zorgvuldig naar je nieuwe uitdaging!

Onze opdrachtgevers willen graag met je in gesprek.
Leuke banen met doorgroeimogelijkheden!

Solliciteer direct!