ICT vacatures in Noord-Brabant vind je bij Nieuwebaan.nl

Op zoek naar een uitdagende baan in de ICT? Net afgestudeerd of misschien nog aan het studeren voor een ICT functie? Of misschien werk je al in de ICT en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures in de ICT, zoals:

 • IT-manager: leidinggeven en sturing geven aan een team
 • IT projectmanager, automatiseringsprojecten leiden
 • IT-consultant, adviseren over ICT oplossingen
 • Netwerk engineer: installeer netwerken bij de klant
 • Systeembeheerder: beheer het ICT systeem van een bedrijf
 • Data scientist: analyseren en conclusies trekken uit grote hoeveelheden gegevens
 • Defensie ICT vacatures
 • Ziekenhuis ICT vacatures
 • Accountmanager ICT vacatures: accountmanager gespecialiseerd in ICT oplossingen
 • Vacatures ICT niveau 3: startfuncties op MBO-niveau 3
 • ICT in de zorg vacatures

ICT en automatisering is uit onze maatschappij niet meer weg te denken. Er zijn dan ook heel veel verschillende functies in de ICT en vrijwel geen bedrijf kan zonder automatisering. Dat betekent veel leuke ICT vacatures in Noord-Brabant en omstreken bij kleine en grote bedrijven in alle branches en op elk functieniveau. Op zoek naar een vacature voor programmeur of ben je juist toe aan een leidinggevende functie? Check regelmatig ons vacatureoverzicht!

Bel: 085 8771757 Contactformulier

Reageren op vacatures van Nieuwebaan.nl

Werving- en selectiebureau Nieuwe Baan

Wanneer je een ICT vacature ziet waar je in geïnteresseerd bent, dan kun je contact opnemen met de medewerker van Nieuwebaan.nl die bij de vacature vermeld staat. Zij weet meer over het bedrijf en over de functie en kan je meer informatie geven over de vacature. Weet je zeker dat dit de ideale baan voor jou is? Dan kun je ook meteen solliciteren met het online sollicitatie formulier waarmee je een motivatiebrief en c.v. kunt uploaden.

Vaste baan of detachering als ICT medewerker?

Veel van onze ICT vacatures in de regio Brabant zijn vaste banen. Soms zijn werkgevers op zoek naar een tijdelijk medewerker. Dan kunnen we je detacheren bij die werkgever. Jullie kunnen dan ook van beide kanten kijken of de samenwerking bevalt. Nieuwebaan.nl is gevestigd in Oss en richt zich met name op de plaatsen Den Bosch, Heesch, Nuland, Oss, Schijndel, Uden, Veghel en Venlo.


Onze
vakgebieden

Deze kandidaten zijn je voor gegaan

Sinds januari ben ik begonnen in een productiebedrijf te Oss. Een hele fijne werkgever en ook een aangenaam team om me heen. En dat vind ik belangrijk want plezier staat bij mij voorop. Nieuwebaan.nl heeft mee in het hele traject super geholpen en ik ben ze daar enorm dankbaar voor!

Erik Zweerink

Productie medewerker

Ik werd meteen uitgenodigd en er werd echt naar me geluisterd. Ik had de keuze uit diverse werkgevers en dit vond ik enorm fijn. Ik had keuze en ben uiteindelijk terecht gekomen bij een geweldige werkgever waar ik het enorm naar mijn zin heb. Ik werk er nu 7 maanden en ik hoop er nog lang te blijven. Top job Nieuwebaan.nl!!!

ELISE MANSVELD

Logistiek medewerker

Wij zijn sinds oktober werkzaam via Nieuwebaan.nl in de housekeeping. Na een heel leuk gesprek met Esmie zijn wij helemaal enthousiast geworden van dit werk! Nu, een maand verder gaan wij met plezier naar ons werk. Allemaal door de goede hulp, adviezen en plezier van Nieuwebaan.nl.

ANSENETTE, HANNEKE EN NIA

Housekeeping

Via Nieuwebaan.nl ben ik bij mijn huidige werkgever terechtgekomen. Zij weten een lans te breken voor mensen zoals ik, die nog Nederlands aan het leren zijn. De werkwijze van Nieuwebaan.nl is pragmatisch en duidelijk, na een zoomcall en twee digitale meetings met de werkgever kon ik komen werken. Nieuwebaan.nl heeft oog voor opleidingsniveau, skills en achtergrond.

DOREL MOISE

Technical engineer

Wij werken voor toonaangevende bedrijven uit de regio Oss en omgeving! 

Ons klanten bestaan uit aantrekkelijke werkgevers met prettige werkomstandigheden en goede doorgroeimogelijkheden. Ontdek het zelf en kom met ons in contact!  

A title

Image Box text

Wij begeleiden jou zorgvuldig naar je nieuwe uitdaging!

Onze opdrachtgevers willen graag met je in gesprek.
Leuke banen met doorgroeimogelijkheden!

Solliciteer direct!