Vacatures productie en logistiek

In de productie en logistiek zijn altijd veel vacatures. Waar moet je aan denken bij een functie in de productie of logistiek? Het gaat om vacatures zoals:

  • Ploegendienst vacature in diverse productiebedrijven
  • Vacature orderpicker: inpakker en verzender in een magazijn
  • Vacature heftruckchauffeur, vaak gecombineerd met administratieve of magazijnwerkzaamheden
  • Vacature lader/losser, werk voor “zware jongens”
  • Vacature expeditiemedewerker: beheer van inkomende en uitgaande goederen
  • Vacature administratief logistiek medewerker: voorraadbeheer, post, facturen en meer
  • Vacature assistent logistiek medewerker, voor je carrièrestart in de logistiek
  • Vacature logistiek medewerker in de zorg: een bijzondere specialisatie in de logistieke sector

Als medewerker productie en logistiek kom je vaak bij een productiebedrijf terecht. Dat kan een grote fabriek zijn, maar ook een klein familiebedrijf. Magazijnmedewerker is een vacature die we regelmatig binnenkrijgen. Ook heftruckchauffeurs en ploegendienstmedewerkers worden veel gevraagd. Orde, structuur en netheid, dat is wat jij meebrengt. Je bent bereid om ‘s avonds of in het weekend te werken of in ploegendienst, want dat is vaak een functie-eis in deze sector. Met een diploma MBO logistiek en aanvullende certificaten, zoals een heftruck certificaat ben je helemaal klaar voor een vacature logistiek medewerker.

Bel: 085 8771757 Contactformulier

Reageren op vacatures van Nieuwebaan.nl

Werknemer fulltime vacature

Wanneer je een vacature in de productie of logistiek ziet waar je in geïnteresseerd bent, dan kun je contact opnemen met de medewerker van Nieuwebaan.nl die bij de vacature vermeld staat. Zij weet meer over het bedrijf en over de functie en kan je meer informatie geven over de vacature. Weet je zeker dat dit de ideale baan voor jou is? Dan kun je ook direct solliciteren met het online sollicitatieformulier waarmee je een motivatiebrief en c.v. kunt uploaden.

Vaste baan of detachering als medewerker productie of logistiek?

Veel van onze vacatures productie en logistiek in Noord-Brabant zijn vaste banen. Soms zijn werkgevers op zoek naar een tijdelijk medewerker om de capaciteit voor een bepaalde periode op orde te houden. Dan kunnen we je detacheren bij die werkgever. Jullie kunnen dan ook van beide kanten kijken of het bevalt. Nieuwebaan.nl is gevestigd in Oss en richt zich met name op vacatures bij bedrijven in de regio van Den Bosch, Heesch, Nuland, Oss, Schijndel, Uden, Veghel en Venlo.


Onze
vakgebieden

Deze kandidaten zijn je voor gegaan

Sinds januari ben ik begonnen in een productiebedrijf te Oss. Een hele fijne werkgever en ook een aangenaam team om me heen. En dat vind ik belangrijk want plezier staat bij mij voorop. Nieuwebaan.nl heeft mee in het hele traject super geholpen en ik ben ze daar enorm dankbaar voor!

Erik Zweerink

Productie medewerker

Ik werd meteen uitgenodigd en er werd echt naar me geluisterd. Ik had de keuze uit diverse werkgevers en dit vond ik enorm fijn. Ik had keuze en ben uiteindelijk terecht gekomen bij een geweldige werkgever waar ik het enorm naar mijn zin heb. Ik werk er nu 7 maanden en ik hoop er nog lang te blijven. Top job Nieuwebaan.nl!!!

ELISE MANSVELD

Logistiek medewerker

Wij zijn sinds oktober werkzaam via Nieuwebaan.nl in de housekeeping. Na een heel leuk gesprek met Esmie zijn wij helemaal enthousiast geworden van dit werk! Nu, een maand verder gaan wij met plezier naar ons werk. Allemaal door de goede hulp, adviezen en plezier van Nieuwebaan.nl.

ANSENETTE, HANNEKE EN NIA

Housekeeping

Via Nieuwebaan.nl ben ik bij mijn huidige werkgever terechtgekomen. Zij weten een lans te breken voor mensen zoals ik, die nog Nederlands aan het leren zijn. De werkwijze van Nieuwebaan.nl is pragmatisch en duidelijk, na een zoomcall en twee digitale meetings met de werkgever kon ik komen werken. Nieuwebaan.nl heeft oog voor opleidingsniveau, skills en achtergrond.

DOREL MOISE

Technical engineer

Wij werken voor toonaangevende bedrijven uit de regio Oss en omgeving! 

Ons klanten bestaan uit aantrekkelijke werkgevers met prettige werkomstandigheden en goede doorgroeimogelijkheden. Ontdek het zelf en kom met ons in contact!  

A title

Image Box text

Wij begeleiden jou zorgvuldig naar je nieuwe uitdaging!

Onze opdrachtgevers willen graag met je in gesprek.
Leuke banen met doorgroeimogelijkheden!

Solliciteer direct!