Recruitment. Detachering. 
Payrolling.  

Voor bedrijven van vandaag in
horeca, logistiek, productie,
bouw & dienstverlening. 
Wij geloven in de kracht van één totaalconcept. 
En in
co-creatie werken aan oplossingen.


In de huidige arbeidsmarkt is ontzettend veel vraag naar kwalitatieve medewerkers. Maar geen enkele vraag is hetzelfde. Iedere ondernemer of onderneming heeft een andere behoefte. Verschil zit vaak in gewenst opleidingsniveau of werkervaring, maar ook in karaktereigenschappen of competenties. Men kan de voorkeur hebben om een nieuwe medewerker direct in dienst te nemen, maar ook zoekt men steeds vaker flexibiliteit middels een detacheringsconstructie. Dagelijks ontmoeten wij ondernemers die meer met hun core business bezig willen zijn en alle personeelszaken graag willen uitbesteden. 

Al deze behoeften hebben aandacht en een juiste focus. In co-creatie met de ondernemer komen we samen tot de juiste oplossingen. Wij vinden het dan ook belangrijk om deze oplossingen compleet te kunnen verzorgen. Daarom geloven wij in het aanbieden van meerdere disciplines! Recruitment, Detachering, Payrolling. We zijn niet sector gebonden maar breed actief. 

Nieuwebaan.nl beschikt over een zeer ervaren recruitment team. Zij staan dagelijks in contact met werkzoekenden maar vooral ook latent werkzoekenden. Hierdoor beschikken wij over een up-to-date database met beschikbare kandidaten voor diverse functies in, op verschillende niveaus, in zeer  verschillende sectoren. Daarnaast hebben wij unieke online marketing campagnes ontwikkeld om steeds met de juiste kandidaten in contact te komen en vervolgens te enthousiasmeren voor onze banen bij onze opdrachtgevers. Dit is wat ons drijft!  

Wat betekent recruitment bij Nieuwebaan.nl?

Zekerheid: wij garanderen altijd goede kandidaten
Kwaliteit: wij leveren pas kandidaten wanneer wij die geschikt achten
Betrouwbaarheid: onze recruiters werken discreet en volgens vaste procedures  
Resultaatgericht: we zijn gedreven en willen steeds de wedstrijden winnen  

Je wil je meer kunnen focussen op jouw eigen business? En kost personeelszaken je teveel tijd? Of mis je daar flexibiliteit en vind je de risico's niet meer prettig? Maak kennis met ons payolling team. Jij doet waar jij goed in bent, wij doen het onze. Met payrolling komt jouw personeel bij ons op de payroll en nemen we alle juridische en administratieve zaken rondom je medewerkers over. De dagelijkse aansturing blijft natuurlijk bij het bedrijf. Jouw medewerkers zijn bij Nieuwebaan.nl in goede handen.

Wat betekent payrolling bij Nieuwebaan.nl?

  Juridisch juist: met geavanceerde software, kennis van zaken en procedures 
  Persoonlijk: een ware kracht van onze organisatie is onze persoonlijke benadering  
  Co-creatie: samen werken aan oplossingen en vervolgens samen implementeren
  Resultaatgericht: dagelijks streven wij naar een optimale dienstverlening

Ben je op zoek naar nieuwe collega's, maar wil je als bedrijf wel flexibel blijven en niemand meteen in vaste dienst nemen? Nieuwebaan.nl kan de juiste mensen op detacheringsbasis leveren. Afhankelijk van de behoefte spreken we een vaste detacheringsperiode af. Na afloop van deze periode kan desgewenst de kandidaat worden overgenomen. Ideaal om via detachering lekker aan elkaar te wennen zonder meteen aan elkaar vast te zitten.

Wat betekent detachering bij Nieuwebaan.nl?

Flexibiliteit: snel meer de juiste capaciteit aan mankracht voor de periode die nodig is
Persoonlijk: wij zijn ons bewust dat onze opdrachtgevers dagelijks centraal dienen te staan
Klantgericht: wij signaleren wensen & behoeften van onze opdrachtgevers en bieden snel oplossingen  
Resultaatgericht: snel de juiste man op de juiste plaats zodat onze opdrachtgevers tevreden zijn  


Wij doen het net even anders.
Oplossingen die werken.

Op zoek naar een betrokken partner?

Wij werken ook voor... 
 Samen koffie drinken?

Heb je vragen over onze diensten? Wil je wat meer informatie? Of ben je gewoon benieuwd naar wat Nieuwebaan.nl voor je zou kunnen betekenen? Graag staan wij je persoonlijk te woord en zullen wij onze uiterste best doen om je zo goed en snel mogelijk te helpen.

               


 "Wij waarborgen de juridische juistheid, kwaliteit, veiligheid en privacy binnen onze dienstverlening."