Detacheren

Bij Nieuwebaan.nl detacheren we medewerkers voor het bedrijfsleven binnen de aangegeven vakgebieden. Deze medewerkers vinden we door eigen werving & selectie (recruitment) of via ons eigen bestand en netwerk.

De medewerker komt in dienst bij onze backoffice partner BackOfficer en is meteen de juridisch werkgever. BackOfficer is een zusteronderneming van Nieuwebaan.nl. Na de onboarding van de medewerker wordt de medewerker voor een afgesproken periode gedetacheerd aan de inlener/ opdrachtgever. Na 1680 uur kan de medewerker in overleg worden overgenomen. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden van BackOfficer bij downloads helemaal onderaan in de footer.  

Het voordeel van detacheren is dat je niet meteen aan een medewerker vastzit. Je kunt in de afgesproken periode even wennen aan elkaar. Daarnaast nemen wij alle risico, het contract, de verloning, ziekteverzuim, pensioen, vakantiegeld uit handen.

De prijs wordt als volgt berekend. Voorbeeld: Er wordt een bruto uurtarief afgesproken van €13,- (uurtarief) x 2.38 (omrekenfactor) = € 30.94 verkoop tarief p/uur exclusief BTW. Dit is de prijs die je als inlener betaald. De omrekenfactor is een vast tarief dat wordt gehanteerd voor alle werkgeverslasten; dus het brutoloon, reserveringen, vakantiegeld, premies en marge voor onze diensten als detacheerder.

  • Snel de juiste man of vrouw gevonden voor de functie!
  • Geen risico en geen gedoe met werkgeverschap
  • Een vast aanspreekpunt als verlengstuk van jouw organisatie 
Adviesgesprek aanvragen

A title

Image Box text

Een complete oplossing

We willen graag tijd en energie steken in een oplossing die ook echt werkt! Want er is niets zo vervelend wanneer een vacature niet of niet goed wordt ingevuld. Wij van Nieuwebaan.nl zien dit dan ook als ons specialisme waar we 24/7 mee bezig zijn. We hebben inmiddels al veel klanten tevreden mogen maken. En dat drijft ons!    

koffie drinken?

De huidige arbeidsmarkt is in rap tempo veranderd 

Er heerst een enorme schaarste aan goede medewerkers. Dit betekent een veel concurrentie op de arbeidsmarkt. Het is daarom belangrijk een goed plan te hebben om toch de medewerker jouw kant op te krijgen. Wat heb je te bieden? Waar begeeft deze unieke medewerker zich? En nee, het heeft niet altijd alleen maar met meer salaris te maken…

 

A title

Image Box text