Werving & selectie

Het vinden van geschikte medewerkers is een waar specialisme! Daarnaast dient er nog een juiste fit te zijn met de opdrachtgever. Nieuwebaan.nl beschikt over een gedreven team van professionals met de juiste ervaring in recruitment. Uniek zijn  ook onze slimme software tools om werving & selectie sneller en beter mogelijk te maken. 

Momenteel heerst er een zeer krappe arbeidsmarkt. Diploma’s zijn daarin een graadmeter, echter talent staat bij ons bovenaan. Nieuwebaan.nl bestaat uit een team van bevlogen recruiters ; Roos, Claudia, Laura, Michelle en Nicole. Samen hebben wij inmiddels ruim 25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling!

Bij W&S gaat de kandidaat direct nadat wij de juiste medewerker hebben gevonden in dienst bij de inlener/ opdrachtgever. Nieuwebaan.nl neemt dus het hele werving & selectie traject uit handen. Voor deze dienst zal een eenmalige werving en selectie fee worden gerekend. 

  • Zekerheid: wij garanderen een maximaal wervingsproces voor kandidaten
  • Kwaliteit: wij leveren pas kandidaten als ze voldoen aan onze hoge selectie criteria
  • Betrouwbaarheid: wij werken discreet en volgens vaste procedures. Een vast aanspreekpunt als verlengstuk van jouw organisatie
  • Resultaatgericht: wij zijn gedreven en willen graag de goede kandidaten leveren
  • Transparant: wij houden je op de hoogte van de voortgang en haalbaarheid van de opdracht
Adviesgesprek aanvragen

A title

Image Box text

De huidige arbeidsmarkt is in rap tempo veranderd 

Er heerst een enorme schaarste aan goede medewerkers. Dit betekent een veel concurrentie op de arbeidsmarkt. Het is daarom belangrijk een goed plan te hebben om toch de medewerker jouw kant op te krijgen. Wat heb je te bieden? Waar begeeft deze unieke medewerker zich? En nee, het heeft niet altijd alleen maar met meer salaris te maken…

schrijf je in!

Een complete oplossing

Als we doen dan doen we het graag goed! Met een gedegen plan van aanpak. Onze ervaring leert dat de kans op succes dan het grootst is. Daarom geloven wij in onze diensten werving & selectie en detacheren. Hiermee bereiken wij de resultaten die onze klanten waarderen. En dat drijft ons!  

A title

Image Box text