Op zoek naar je droombaan?

Tijdens je zoektocht merk je dat het toch wat lastiger is dan verwacht. Waar moet ik beginnen? Hoe pak ik dit aan? Wat is eigenlijk mijn droombaan en waar vind ik die? Solliciteren is hard werken en vaak is het dan ook erg prettig als iemand je erbij kan helpen!

Solliciteren met hulp van Nieuwebaan.nl

We kunnen je pas helpen op het moment dat we weten dat je op zoek bent naar een nieuwe baan. Kom dus met ons in contact! Het proces begint dus wanneer je kenbaar maakt dat je op zoek bent. Dit kan door te solliciteren op een van onze vacatures, een open sollicitatie in te sturen of door gewoon contact met ons op te nemen en aan te geven dat je een nieuwe baan zoekt. Het sollicitatieproces verdelen wij in vier stappen.

Aan de slag samen met Nieuwebaan.nl

Je hebt een (of meerdere) kennismakingsgesprekken met je potentiële werkgever gehad en je gevoel is goed. Je hebt zin om lekker aan de slag te gaan en de werkgever ziet het met jou ook helemaal zitten. Werktijden en je salaris zijn besproken en je wilt je huidige baan al bijna op gaan zeggen. Toch moeten er nog wat formaliteiten geregeld worden.