Ben jij de medewerker
van de toekomst?

Je opleiding begint hier!


De Winfabriek

Zit jij al een tijdje vast in je huidige baan? Of nog vervelender, zit je momenteel thuis? Wil je weer heel graag aan de slag, bij voorkeur zelfs in een hele andere branche? Wij bieden je de mogelijkheid om een korte en praktijkgerichte opleiding te volgen in verschillende richtingen waarbij we je ook direct aan een baan kunnen helpen bij een van onze opdrachtgevers.

Bij de Winfabriek bieden we jou een persoonlijke en praktijkgerichte opleiding en begeleiden we je naar een nieuwe carrière in de maakindustrie, logistiek of horeca. Op een persoonlijke en praktijkgerichte manier wordt je opgeleid tot bijvoorbeeld procesoperator of logistiek professional. Onze docenten zijn mensen uit de praktijk die je bij de hand nemen en alles leren wat je moet weten om goed van start te kunnen gaan bij je toekomstige werkgever. En dat binnen 16 weken! Ben jij hier klaar voor?


Aan de slag als procesoperator of 
logistiek medewerker?

Of wil je meer informatie over de Winfabriek?

Meld je aan!

Wil je meer weten over de Winfabriek of wil je graag een intakedag bijwonen om te bekijken of de Winfabriek iets voor je is? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

We gebruiken je gegevens alleen om te communiceren over dit bericht.