Waar word jij gelukkig van?

Ervaar zelf onze persoonlijke aanpak!


Op zoek naar je droombaan?


Tijdens je zoektocht merk je dat het toch wat lastiger is dan verwacht. Waar moet ik beginnen? Hoe pak ik dit aan? Wat is eigenlijk mijn droombaan en waar vind ik die? Solliciteren is hard werken en vaak is het dan ook erg prettig als iemand je erbij kan helpen!


Solliciteren met hulp van Nieuwebaan.nl


We kunnen je pas helpen op het moment dat we weten dat je op zoek bent naar een nieuwe baan. Kom dus met ons in contact! Het proces begint dus wanneer je kenbaar maakt dat je op zoek bent. Dit kan door te solliciteren op een van onze vacatures, een open sollicitatie in te sturen of door gewoon contact met ons op te nemen en aan te geven dat je een nieuwe baan zoekt. Het sollicitatieproces verdelen wij in vier stappen.

1) Kennismaking 

Wij vinden een CV niet zo belangrijk. Wij willen graag weten wie je bent. Wat zijn je drijfveren en je talenten. Dit gaan we onder- zoeken in een  kennis making gesprek, want pas als we dat weten kunnen we je goed helpen.

2) Voorstel opmaken      

Tijdens het kennismaking gesprek heeft onze recruiter een goed beeld van je gekregen. Dit gaat hij verwerken in een voorstel profiel wat we gebruiken om je onder de aandacht te brengen van werkgevers.

         3) Matchen      

We bespreken jouw voorstelprofiel in ons recruitment team. Indien we nog geen passende opdrachtgevers hebben gaan we er naar op zoek. Zodra we een goede hebben gevonden sturen we jouw voorstelprofiel door.

4) Voorstel werkgever

De potentiële werkgever ontvangt je voorstelprofiel samen met een advies van onze recruiter. Meestal word je vervolgens uitgenodigd voor een kennismaking. Hier moet je dus zelf weer even aan het werk.

Aan de slag samen met Nieuwebaan.nl


Je hebt een (of meerdere) kennismakingsgesprekken met je potentiële werkgever gehad en je gevoel is goed. Je hebt zin om lekker aan de slag te gaan en de werkgever ziet het met jou ook helemaal zitten. Werktijden en je salaris zijn besproken en je wilt je huidige baan al bijna op gaan zeggen. Toch moeten er nog wat formaliteiten geregeld worden.

1) Contract tekenen

Je gaat een arbeidsovereenkomst tekenen. Dit kan direct met je nieuwe werkgever óf direct met Nieuwebaan.nl. Je bepaald dit samen met je nieuwe werkgever. Dit gebeurt altijd in goed overleg.

2) Registreren  

Indien je rechtstreeks bij je werkgever in dienst treedt hebben wij ons werk gedaan. Kom je bij ons in dienst en gaan we je detacheren. Via Nieuwebaan.nl kun je dan alle uren bijhouden in onze online portal. 

3) Aan de slag

De startdatum is bepaald en je gaat lekker aan het werk. Uiteraard wil je graag je salaris ontvangen. Dit salaris keren wij uit aan de hand van het aantal gewerkte uren en ook de overuren.  

4) Verloning

Op basis van je deze uren die werkt ontvang je van ons je salaris. Dit kan per week of per 4-weken. Dit is afhankelijk van de afspraken die we samen maken. Je ontvangt van ons ook netjes je loonstroken. 

Samen koffie drinken?

Heb je vragen over bepaalde vacatures of opleidingsmogelijkheden? Of ben je gewoon benieuwd naar wat Nieuwebaan.nl voor je zou kunnen betekenen? Graag staan wij je persoonlijk te woord en zullen wij onze uiterste best doen om je zo goed en snel mogelijk te helpen.

                 

 "Wij waarborgen de juridische juistheid, kwaliteit, veiligheid en privacy binnen onze dienstverlening."