Flexibiliteit & vrijheid

Contact
[sc name=”divider” ]

Voordelig werving en selectiebureau in Brabant: Nieuwebaan.nl

Een werving en selectiebureau in Brabant dat voordelig is voor werkgevers en een persoonlijke aanpak hanteert? Bij Nieuwebaan.nl vinden werkgevers in, onder andere, Brabant een werving & selectieburo met scherpe tarieven en een hoogstaande service. Dat laatste geldt ook voor werkzoekenden. Door de inzet van innovaties op het gebied van software en online media zijn onze services snel, veilig en van de beste kwaliteit. We verlenen onze services in tal van sectoren, waaronder de logistieke sector, de bouw, productie en de horeca. Ook voor de dienstverlenende sector ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel: 085 8771757 Contactformulier

Fulltime en parttime functies via ons werving en selectiebureau in Brabant

Of je als bedrijf nu op zoek bent naar professionele werving en selectie voor fulltime of parttime functies, voor beide kun je terecht bij Nieuwebaan.nl. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, kiezen we hierbij voor een maatwerk plan van aanpak. Zo zitten er vaak verschillen in het gewenste opleidingsniveau en ook kan er verschil zitten in de gewenste hoeveelheid werkervaring. Daarnaast kan het zo zijn dat je een nieuwe medewerker niet meteen in dienst wilt nemen maar de voorkeur geeft aan een meer flexibele constructie. Daarom kunnen onze opdrachtgevers kiezen uit zowel detacheringconstructies als recruitmentservices. Je kiest voor onze detacheringsconstructie als je op korte termijn een medewerker nodig hebt die je niet meteen een vast dienstverband wilt aanbieden. Dit kan na de afgesproken werkperiode altijd nog. Naast detachering bieden we je ook recruitmentservices. Hierbij geef je aan wat de competenties van de kandidaat moeten zijn en vervolgens gaan onze ervaren recruiters op zoek naar de beste match.

Nieuwe wetgeving sinds 1 januari 2020

Werving- en selectiebureau Nieuwe Baan

Sinds 1 januari 2020 is er een nieuwe wetgeving van kracht die van toepassing is op onze werving & selectie voor fulltime en parttime vacatures. Deze wet, de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB), kan als vervanging van de Wet Werk en Zekerheid gezien worden. Het beoogde doel van deze nieuwe wetgeving is om het aantrekkelijker te maken voor ondernemingen om nieuwe medewerkers in vaste dienst te nemen. Dit, terwijl flexwerk wel gewoon mogelijk blijft. De WAB zorgt er wel voor dat het werkgeverschap duurder wordt. Hoe dit precies zit leggen we graag aan je uit tijdens een persoonlijk onderhoud.

Persoonlijke aandacht staat centraal, ook voor werkzoekenden

Bij onze werving en selectie in de regio is persoonlijke aandacht een van de belangrijkste kernwaarden. Dit houdt in dat wij ons focussen op wat de doelen van jou als werkzoekende zijn, in plaats van enkel en alleen naar je CV te kijken. Wat zijn je ambities en waar liggen jouw unieke talenten? Dat zijn zaken waar werkgevers vandaag de dag naar op zoek zijn. Daarom hebben wij ook geen sollicitatiegesprek met elkaar maar een kennismakingsgesprek. Onze medewerkers gaan vervolgens passievol voor je aan de slag door een voorstelprofiel te maken. Dit voorstelprofiel wordt voorgelegd aan de opdrachtgevers in onze database die geschikte vacatures uit hebben staan. Mocht het zo zijn dat we even geen passende opdrachtgevers in onze database hebben, dan gaan we zelf actief voor je op zoek. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is op kennismakingsgesprek te gaan.

Overal in Noord-Brabant en omgeving staan we voor je paraat

Wil je ook gebruik maken van ons werving en selectiebureau in Brabant? Doe net als velen die je al voor gingen en kies voor kwaliteit, optimale snelheid en veiligheid in:

 • Den Bosch
 • Heesch
 • Kaatsheuvel
 • Nieuwkuijk
 • Nuland
 • Oss
 • Rosmalen
 • Sprang-Capelle
 • Uden
 • Veghel
 • Vlijmen
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg

Uiteraard staan we ook tot je dienst in andere plaatsen in Brabant. Datzelfde geldt voor de provincie Gelderland, waar we onder meer in Nijmegen en de regio Bommelerwaard de perfecte match voor de invulling van diverse vaste banen hebben weten te realiseren tussen werkzoekenden en werkgevers.