Voordelig werving en selectiebureau in Brabant: Nieuwebaan.nl

Een werving en selectiebureau in Brabant dat voordelig is voor werkgevers en een persoonlijke aanpak hanteert? Bij Nieuwebaan.nl vinden werkgevers in, onder andere, Brabant een werving & selectieburo met scherpe tarieven en een hoogstaande service. Dat laatste geldt ook voor werkzoekenden. Door de inzet van innovaties op het gebied van software en online media zijn onze services snel, veilig en van de beste kwaliteit. We verlenen onze services in tal van sectoren, waaronder de logistieke sector, de bouw, productie en de horeca. Ook voor de dienstverlenende sector ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel: 085 8771757 Contactformulier

Fulltime en parttime functies via ons werving en selectiebureau in Brabant

Of je als bedrijf nu op zoek bent naar professionele werving en selectie voor fulltime of parttime functies, voor beide kun je terecht bij Nieuwebaan.nl. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, kiezen we hierbij voor een maatwerk plan van aanpak. Zo zitten er vaak verschillen in het gewenste opleidingsniveau en ook kan er verschil zitten in de gewenste hoeveelheid werkervaring. Daarnaast kan het zo zijn dat je een nieuwe medewerker niet meteen in dienst wilt nemen maar de voorkeur geeft aan een meer flexibele constructie. Daarom kunnen onze opdrachtgevers kiezen uit zowel detacheringconstructies als recruitmentservices. Je kiest voor onze detacheringsconstructie als je op korte termijn een medewerker nodig hebt die je niet meteen een vast dienstverband wilt aanbieden. Dit kan na de afgesproken werkperiode altijd nog. Naast detachering bieden we je ook recruitmentservices. Hierbij geef je aan wat de competenties van de kandidaat moeten zijn en vervolgens gaan onze ervaren recruiters op zoek naar de beste match.

Persoonlijke aandacht staat centraal, ook voor werkzoekenden

Werving- en selectiebureau Nieuwe Baan

Bij onze werving en selectie in de regio is persoonlijke aandacht een van de belangrijkste kernwaarden. Dit houdt in dat wij ons focussen op wat de doelen van jou als werkzoekende zijn, in plaats van enkel en alleen naar je CV te kijken. Wat zijn je ambities en waar liggen jouw unieke talenten? Dat zijn zaken waar werkgevers vandaag de dag naar op zoek zijn. Daarom hebben wij ook geen sollicitatiegesprek met elkaar maar een kennismakingsgesprek. Onze medewerkers gaan vervolgens passievol voor je aan de slag door een voorstelprofiel te maken. Dit voorstelprofiel wordt voorgelegd aan de opdrachtgevers in onze database die geschikte vacatures uit hebben staan. Mocht het zo zijn dat we even geen passende opdrachtgevers in onze database hebben, dan gaan we zelf actief voor je op zoek. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is op kennismakingsgesprek te gaan.

Overal in Noord-Brabant en omgeving staan we voor je paraat

Wil je ook gebruik maken van ons werving en selectiebureau in Brabant? Doe net als velen die je al voor gingen en kies voor kwaliteit, optimale snelheid en veiligheid in:

 • Den Bosch
 • Heesch
 • Kaatsheuvel
 • Nieuwkuijk
 • Nuland
 • Oss
 • Rosmalen
 • Sprang-Capelle
 • Uden
 • Veghel
 • Vlijmen
 • Waalwijk
 • Wijk en Aalburg

Uiteraard staan we ook tot je dienst in andere plaatsen in Brabant. Datzelfde geldt voor de provincie Gelderland, waar we onder meer in Nijmegen en de regio Bommelerwaard de perfecte match voor de invulling van diverse vaste banen hebben weten te realiseren tussen werkzoekenden en werkgevers.


Onze
vakgebieden

Deze kandidaten zijn je voor gegaan

Sinds januari ben ik begonnen in een productiebedrijf te Oss. Een hele fijne werkgever en ook een aangenaam team om me heen. En dat vind ik belangrijk want plezier staat bij mij voorop. Nieuwebaan.nl heeft mee in het hele traject super geholpen en ik ben ze daar enorm dankbaar voor!

Erik Zweerink

Productie medewerker

Ik werd meteen uitgenodigd en er werd echt naar me geluisterd. Ik had de keuze uit diverse werkgevers en dit vond ik enorm fijn. Ik had keuze en ben uiteindelijk terecht gekomen bij een geweldige werkgever waar ik het enorm naar mijn zin heb. Ik werk er nu 7 maanden en ik hoop er nog lang te blijven. Top job Nieuwebaan.nl!!!

ELISE MANSVELD

Logistiek medewerker

Wij zijn sinds oktober werkzaam via Nieuwebaan.nl in de housekeeping. Na een heel leuk gesprek met Esmie zijn wij helemaal enthousiast geworden van dit werk! Nu, een maand verder gaan wij met plezier naar ons werk. Allemaal door de goede hulp, adviezen en plezier van Nieuwebaan.nl.

ANSENETTE, HANNEKE EN NIA

Housekeeping

Via Nieuwebaan.nl ben ik bij mijn huidige werkgever terechtgekomen. Zij weten een lans te breken voor mensen zoals ik, die nog Nederlands aan het leren zijn. De werkwijze van Nieuwebaan.nl is pragmatisch en duidelijk, na een zoomcall en twee digitale meetings met de werkgever kon ik komen werken. Nieuwebaan.nl heeft oog voor opleidingsniveau, skills en achtergrond.

DOREL MOISE

Technical engineer

Wij werken voor toonaangevende bedrijven uit de regio Oss en omgeving! 

Ons klanten bestaan uit aantrekkelijke werkgevers met prettige werkomstandigheden en goede doorgroeimogelijkheden. Ontdek het zelf en kom met ons in contact!  

A title

Image Box text

Wij begeleiden jou zorgvuldig naar je nieuwe uitdaging!

Onze opdrachtgevers willen graag met je in gesprek.
Leuke banen met doorgroeimogelijkheden!

Solliciteer direct!